Vragen Toggle

Vanaf welke leeftijd mag mijn kind ijs eten?

Vanaf ongeveer 10 maanden mag uw kind ijs hebben, zij het mate, en kleine hapjes. Geen ijs met stukjes. Zoals chocolade rozijnen en noten. Omdat de kleintjes nog geen tandjes hebben.
Voorkeur ijssoorten zijn vanille, yoghurt, aardbei, banaan. Maar het is aan u om de situatie te beoordelen omdat ieder kind anders reageert op bepaalde voedingsmiddelen.

Ik heb een koemelk allergie, heb je ook ijs wat ik wel mag eten?

Ja we hebben ijs dat koemelkvrij is. Het zijn alle vruchtensmaken, deze zijn namelijk op sorbetbasis gemaakt. Waardoor ze geen melkbestanddelen bevatten.

Ik mag geen gluten hebben heb je ook ijs wat ik wel mag eten?

Ja bijna alle ijssoorten, alleen zijn er een aantal smaken waar specifiek tarwe (gluten) producten in verwerkt zijn. En er zijn ijssmaken die sporen van gluten kunnen bevatten. De smaken die gluten bevatten zijn: bitterkoek, amaretto, citroencake, cookies, brownies, speculaas, strawberry cheesecake. Smaken die sporen van gluten kunnen bevatten zijn: schwarzwalder kirsch (cake-laag), zuppa inglese (cake stukjes), yoghurt sinaas-mango (topping) yoghurt cranberry-framboos (topping).

Waar kan ik mijn kerstbestelling doen?

In het menu ziet u een knop “Kerstbestelling” door hier op te klikken wordt u naar het kerstbestel formulier geleidt. In het linkerscherm kunt u de keuze maken wat u wilt hebben, waarna u het gewenste in het virtuele winkelwagen kunt doen. Hierna wordt er gevraagd om uw gegevens in afhaaldag/tijd in te geven. Als alles goed gegaan is ontvangt u automatisch en bevestiging van uw bestelling.