Over Bernardo’s Toggle

Bernardo’s is al jaren bekend als IJssalon in Ede en omstreken. Bijna iedere Edenaar van klein tot groot heeft wel eens een ijsje bij Bernardo’s gegeten. Kenmerkend voor Bernardo’s is dat het ijs op ambachtelijke wijze en dagelijks vers gemaakt wordt. Wanneer je een ijsje van Bernardo’s eet dan proef je de heerlijke volle smaak. We kunnen wel meer dan 80 smaken maken en ieder jaar komen er wel 1 of 2 smaken bij. Naast de reguliere smaken heeft Bernardo’s ook ijs voor diabetici en mensen met allergiën zoals lactose en gluten.

Bernardo’s is gespecialiseerd in het zelf ontwikkelen van smaken en speciale toppings. Voorbeelden vindt u direct bij ons in de ijsvitrine, bakken ijs als het ware “opgemaakt” met verschillende toppings of huisgebrande noten zoals de croccantino of de macadamia maar ook de pistache en niet te vergeten de alom bekende hazelnoot. Aan de andere kant hebben we ook heerlijke vruchtenijssmaken, naast de bekende smaken hebben we ook de wat onbekende tropische smaken. Ze hebben allemaal wat gemeen met elkaar ze bevatten geen melk producten en bevatten zoveel vruchten dat je precies die heerlijke vrucht proeft.

Bernardo’s is een laagdrempelige ijssalon die toegankelijk is voor iedereen, van jong tot oud! Iedereen lust wel een ijsje, bij Bernardo’s wordt u snél en vriendelijk geholpen door jonge maar enthousiaste ploeg van scholieren en studenten.
Lange werkdag achter de rug? Even lekker gewinkeld in Ede-centrum? Of heeft u even een stukje gewandeld of gefietst? Dan is hét een uitgelezen moment om een lekker ijsje bij Bernardo’s eten en even heerlijk op het terras zitten genieten van alle mooie dingen in het leven. Tja afwachten wat betreft het Nederlandse weer….