Nieuws Toggle

Bernardo’s is vanaf donderdag 7 maart 2024 weer geopend voor het ijsseizoen 2024!

Maart 2024 –  Het is weer zo ver, donderdag 7 maart gaat Bernardo’s open. De lente is begonnen en wij zijn weer druk bezig om de lekkerste ijsjes voor u te maken. Kom maar weer snel langs om ze te proeven of als u het te koud vind ze mee naar huis te nemen zodat u lekker thuis kunt op eten.

Let op ivm het koude weer zijn de tijden iets aangepast! Openingstijden.

Graag tot snel groetjes van het Bernardo’s Team.

Laatste dag ijsseizoen is Zondag 8 Oktober 2023 van 13:00- 18:00u. op=op!

September 2023 – Helaas is het einde in zicht gekomen van het ijsseizoen. Bernardo’s gaat dicht op zondag 8 oktober. Wij zijn die dag tot ongeveer 18:00 geopend. Let op doordat het de laatste dag is hebben wij niet meer alle ijssmaken voorradig  OP = OP!

Wil je nog even genieten van je favoriete ijssmaak kijk dan bij vandaag in de ijsvitrine of je smaak er nog is en je kan tot die dag nog snel langs komen voor een hoorntje of bekertje met die heerlijke smaak! Je kan ondanks het regenachtige weer natuurlijk ook bekers mee naar huis nemen en lekker thuis opeten na het eten of lekker op de bank tijdens een netflix serie!

Graag tot snel!

Het Bernardo’s IJsteam.

Bernardo’s is vanaf woensdag 8 maart 2023 weer geopend voor een nieuw ijsseizoen!

Maart 2023 –  Het is weer zo ver het is woensdag 8 maart en Bernardo’s gaat weer open. Helaas denkt het weer iets anders over de warme temperaturen want het is toch erg fris met zelfs sneeuw in het zuiden van Nederland. Niet getreurd wij staan weer te trappelen om de deuren voor u open te doen. Wij zijn weer druk bezig geweest om de lekkerste ijsjes voor u te maken. Kom maar weer snel langs om ze te proeven of als u het te koud vind ze mee naar huis te nemen zodat u lekker thuis kunt op eten.

Let op ivm het koude weer zijn de tijden iets aangepast! Openingstijden.

Graag tot snel groetjes van het Bernardo’s Team.

Miljuschka’s favoriete ijssalons in Nederland!

Juli 2022 – Miljuschka’s favoriete ijssalons in Nederland,

Miljuschka is een liefhebber van culinaire lekkernijen en ze heeft Bernardo’s ook ontdekt en mee genomen in haar lijstje waar je de lekkerste ijsjes in Nederland kan halen.

Volgens 24 Kitchen behoort Bernardo’s weer bij de allerbeste ijssalons van Nederland.

Juli 2022 –  24 Kitchen heeft een landelijk onderzoek gedaan naar wat de beste ijssalons zijn van Nederland gesorteerd per provincie. Hier kan je de lekkerste ijsjes halen en is de sfeer het prettigste alsmede de keuze mogelijkheden.

En Bernardo’s staat natuurlijk in dit lijstje! Kom maar langs om een lekker ijsje te proeven.

Bernardo’s weer bij de lekkerste ijsjes van Nederland volgens Kekmama.

Juli 2022 – Kekmama het glossy maand voor de bewuste jonge moeder heeft weer het onderzocht. Ze hebben 17 ijssalons gevonden in de Nederland waar je zeker weten een lekker ijsje kan halen. En daar zit Bernardo’s weer bij.

Als je in de buurt bent kom maar gerust langs. Wij hebben volop keuzemogelijkheden. Er liggen dagelijks zo’n 50 smaken te wachten op jou. Of je nu zin hebt in een lekkere sorbet van vruchten of toch iets van noten of chocolade het kan allemaal. Zelf al heb je een intolerantie voor gluten, noten of lactose wij hebben wel een ijsje voor je wat je wel mag hebben.

Graag tot snel!

Het Bernardo’s IJsteam.

Bernardo’s ook weer open voor afhalen.

April 2020 – Bernardo’s is naast het afhalen van online bestellingen via de webshop, deze klanten hebben voorrang in de ijssalon bij afhalen, ook weer open voor ijs wat u direct in de ijssalon kunt bestellen om mee te nemen naar huis.

Daarnaast hebben wij de tijden wat verruimd dit betekend dat de ijssalon dagelijks geopend is van 12:00 – 21:00 uur.

Wij blijven de richtlijnen van het RIVM volgen en hopen dat u dat ook doet.

Blijf gezond en let op elkaar!

Graag tot snel

Bernardo’s IJsteam

Bernardo’s is weer geopend vanaf vrijdag 6 maart 2020!

Maart- Laat de lente maar komen want Bernardo’s is weer open. De eerste zonnestralen zijn af en toe al te zien. En daar smaakt een ijsje van Bernardo’s wel lekker bij. Maar je kan het natuurlijk ook lekker thuis op de bank eten bij je favoriete netflix serie 😉 .

Tot snel!

Het Bernardo’s IJsteam.

Volgens 24 Kitchen behoort Bernardo’s bij de Top 20 van beste ijssalons van Nederland.

Juli 2019   24 Kitchen heeft een landelijk onderzoek gedaan naar wat de beste ijssalons zijn van Nederland gesorteerd per provincie. Hier kan je de lekkerste ijsjes halen en is de sfeer het prettigste alsmede de keuze mogelijkheden.

En Bernardo’s staat natuurlijk in dit lijstje! Kom maar langs om een lekker ijsje te proeven.

Mei 2019 – Bernardo’s is met hemelvaart en het hele pinksterweekend geopend.

Mei 2019 – Bernardo’s is met hemelvaart en het hele pinksterweekend geopend.

Donderdag 30 mei 12.00 – 22.00 uur

Zaterdag 8 juni 12.00 – 22.00 uur

Zondag 9 juni 13.00 – 22.00 uur

Maandag 10 juni 12.00 – 22.00 uur

Met vriendelijke groet,

Het Bernardo’s IJsteam.